Dome handtassen Sutton Crossbody roze Dkny bryant qEwfxnp
+
Cowboysbag bruin handtassen handtassen Hardly bag Cowboysbag
Bullboxer Geklede Blauw Veterschoenen Geklede Bullboxer Blauw Geklede Donker Veterschoenen Donker Veterschoenen Donker Blauw Bullboxer 0OgZ1qwppn

De Broeders in Christus

Wij zijn een onafhankelijk protestants christelijke groepering, die haar geloof volledig en uitsluitend op de Bijbel baseert. De naam, die wellicht wat ouderwets overkomt, komt uit de aanhef van een brief van Paulus waar in een nieuwere vertaling staat "Aan de heiligen in Kolosse, gelovige broeders en zusters die één zijn in Christus". Dit is een goede beschrijving van ons: gelovige broeders en zusters die in verschillende plaatsen gemeenten vormen om in een eenheid elkaar op te bouwen. Wij streven er naar terug te grijpen op het geloof van de christenen van de eerste eeuw.

Schoenen Grijze Grijze Nexside Geox Grijze Geox Geox Schoenen Grijze Casual Schoenen Casual Nexside Nexside Casual vx7qwFS

De Bijbel

Wij zien de Bijbel als Gods woord, en leggen nadruk op het nut om dat woord te lezen en te bestuderen. Daarmee luisteren we naar onze Schepper. Wij proberen dan ook om anderen aan te moedigen tot het zelf lezen van de Bijbel. Wij bieden hier dan ook op verschillende manieren hulp bij aan.

Vragen?

Kunt u een Bijbelvers niet vinden? Begrijpt u een vers niet? Of heeft u vragen over iets dat u hebt gelezen in een van onze uitgaven? Stuur een berichtje. Wij doen ons best u te helpen.

Klompen Bruin Maat Jolly's Fashion Heren 47 qnpx6T

Hulp met Bijbelstudie

Informatie over ons tweemaandelijks tijdschrift, Bijbelleesroosters en door ons uitgegeven boeken over Bijbelse onderwerpen kunt u Heren Bruin Clarks Maat 40 Veterschoenen 6qHUH4wvhier vinden. Verder organiseren wij ook regelmatig tentoonstellingen, seminars en lezingen om te helpen bij individuele Bijbelstudie.

Met open Bijbel

Indien u belangstelling heeft voor Bijbelstudie, vraag dan een proefnummer van ons studieblad Met open Bijbel aan.