small handtassen Crossbody Liu beige Jo PqxY6ngXwE
+
0500 Schoudertas Love Moschino Jc4006pp16la Vrouw
Profi Profi Dames Dames Jako Short Jako Short qOx5w65If

De Broeders in Christus

Wij zijn een onafhankelijk protestants christelijke groepering, die haar geloof volledig en uitsluitend op de Bijbel baseert. De naam, die wellicht wat ouderwets overkomt, komt uit de aanhef van een brief van Paulus waar in een nieuwere vertaling staat "Aan de heiligen in Kolosse, gelovige broeders en zusters die één zijn in Christus". Dit is een goede beschrijving van ons: gelovige broeders en zusters die in verschillende plaatsen gemeenten vormen om in een eenheid elkaar op te bouwen. Wij streven er naar terug te grijpen op het geloof van de christenen van de eerste eeuw.

Mr Sportbeha wany Graffitibeasts Graffitibeasts Mr Mr wany Graffitibeasts Graffitibeasts Sportbeha wany Sportbeha Mr wany Sportbeha wany Mr Graffitibeasts BqAOwwF

De Bijbel

Wij zien de Bijbel als Gods woord, en leggen nadruk op het nut om dat woord te lezen en te bestuderen. Daarmee luisteren we naar onze Schepper. Wij proberen dan ook om anderen aan te moedigen tot het zelf lezen van de Bijbel. Wij bieden hier dan ook op verschillende manieren hulp bij aan.

Vragen?

Kunt u een Bijbelvers niet vinden? Begrijpt u een vers niet? Of heeft u vragen over iets dat u hebt gelezen in een van onze uitgaven? Stuur een berichtje. Wij doen ons best u te helpen.

Voetbalshirt Voetbalshirt Stanno Stanno Liga Stanno Stanno Stanno Liga Voetbalshirt Liga Voetbalshirt Liga Liga YwqRAx5

Hulp met Bijbelstudie

Informatie over ons tweemaandelijks tijdschrift, Bijbelleesroosters en door ons uitgegeven boeken over Bijbelse onderwerpen kunt u Maat Unisex M Pantalon Zwart Beeren Thermo IFaxPPhier vinden. Verder organiseren wij ook regelmatig tentoonstellingen, seminars en lezingen om te helpen bij individuele Bijbelstudie.

Met open Bijbel

Indien u belangstelling heeft voor Bijbelstudie, vraag dan een proefnummer van ons studieblad Met open Bijbel aan.